Rakan-rakan keli

my.ipanelonline

my.ipanelonline
ikuti langkah mudah ini....USD percuma untuk anda

anda suka lubuk ni.

Friday, April 22, 2011

update terbaru myipanelonline

join free jer.........x da yuran ker apa caj ker.........x da.......betol2 free.... http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166


4 hari jer dah masuk 9.97 USD=rm 29.22...alhamdulillah........

ramai yang tanya ngan aku pasal paypal nie...........
kena buat kredit kad ker nak bukan akaun paypal......
jawapan saya..........itu hanya pilihan untuk anda yang nak buat pembelian secara online secara serta merta
akaun paypal saya tidak di linkkan dengan sebarang kredit kad tetapi hanya link ngan akaun maybank saya untuk transfer duit dalam paypal ke akaun bank kita.........
paypal saya hanya tempat untuk mengumpul bonus2 atau kamisyen2 dari sebarang programe internet yang menbuat pembayaran melaluinya...........then bila dah banyak dalam tu.......barulah transfer pg bank tempatan kita seperti maybank dan sebagainya........
ok saya akan terangkan langkah2 camna nak buat akaun paypal nie.......

  1. first klik banner nie..........................

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  1. pastu klik sign up today
  2. pilih negara anda(malaysia)
  3. pastu pilih jenis akaun paypal anda sama ada personal(orang yang menjual secara online), primier(untuk tujuan jual beli), dan business(untuk syarikat dan company)
  4. saya cadangkan untuk anda pilih personal.........tapi kepada yang nak guna duit paypalnya untu membeli belah online...pilihlah primier
  5. klik get started
  6. masukkan butir2 peribadi anda (penting.....masukkan maklumat yang betul ....nama anda mesti sama ngan nama akaun bank anda)
  7. klik agree and creat account
  8. pastu cek email untuk membuat pengesahan akaun paypal anda(klik link yang diberikan dalam email)

cara mo register myipanelonline plak camnie......


so langkah nak join senang saja........
  1. first pg klik link saya nie http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166
  2. pastu isikan butir2 peribadi 
  3. pastu tekan submit
pastu cek email anda untuk menbuat pengesahan .......cari email ipanelonline dan klik link yang diberi untuk mengaktifkan akaun anda......
pastu anda bolehlah membuat survey sama ada di menu halaman saya atau di laman survey ahli.......


pastu cara nak linkkan myipanelonline ngan paypal plak.......langkah2nya

login ipanelonline
klik >halaman saya
klik>informasi saya
klik>informasi yang perlu diisi semasa prosess penebusan
pilih jenis ic atau pasport>identity card no
masukkan no ic
kaedah penebusan pilh paypal
masukkan email adress akaun paypal anda tadi(mesti sama ngan email paypal yang andadaftar ngan paypal)
dan jenis mata wang USD.....

ok......kalau ada apa2 kesulitan coment kat sini k.........selamat mencuba

10 comments:

sekamar rindu said...

salam....

singgah petang folo ur blog..

►AdamXis◄ said...

assalam...rase pernah tgk dulu...tapi x ingat sapa...ker kat sini...cam sama jer...dalam dolar...beshnya

Peqaxlol ;DD said...

ek,, macam mne ni?? nak jugak leh ajar x? ape bende sebenarnya? heh

Haeruddin said...

jawab survey.......kita kan dapat point........point tulah yang akan kita tebus jadi cash.........ajak kawan dapat 500 point......so ajak lah seramai mana rakan yang boleh.......selamat mencuba

Peqaxlol ;DD said...

lau nak copy entri ni buleh tak ? :)
taktau nk ckp cmne kat org...

Haeruddin said...

pegaxol........boleh aja......amat dialu2kan........nielah kelebihan kita berbloging.......syare lah apa2 info yang kita dapat.....tak marah punya....sharing is caring.....:)

Peqaxlol ;DD said...

tq haerudin. sy baru dapat 10usd. erm, eh awk promosi cmne yer ?

Haeruddin said...

pega........banyak share kat fb lahhhh.......ermmmm iklan free pun banyak gak....ads4buck......cubbies apa lagi erkk......and blog nie lahhhhh hahaha..........

abglan said...

Yeke? promot paypal dapat upah ye? xbrape tangkap plak ape korang bualkan nie? nak jgk la....

Haeruddin said...

bukan promot paypal banglan..........jawab survey dan promot ipanel tu baru dapat usd......register prcuma jer.......ipanel nie tak sama ngan banyak2 program free kat luar tu....yang buat saya sangat puas hati ngan dorang nie.......bayaran masuk paypal adalah konsistent dan amat cekap.....owh mkin abglan blom baca entry sebelom nie kan........baca entry .......korang ada paypal ker?.......dan update terbaru ipanel.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...