Rakan-rakan keli

my.ipanelonline

my.ipanelonline
ikuti langkah mudah ini....USD percuma untuk anda

anda suka lubuk ni.

Wednesday, May 4, 2011

Isue duit free nie makin menjadi-jadi......bernarkah demikian?

kebanyakan member2 blogger dan aku sendiri menceburkan diri dalam bidang bloger nie sebab dah banyak sangat dengar citer pasal orang bleh dapat duit dengan mudah kalau blog kita dah fames dan BE tinggi ...sampai sekarang baru ku tahu langit tu tinggi ker rendah.....payah wei  Sebab apa? Sebab trafik rendah...banyak dah cara nak cari duit nie  Nak main klik-klik kat churp2 dengan heartbeat pun kadang-kadang kena tipu... So, aku nak kongsi dan share dengan korang tentang penemuan baru aku ni... Tak perlu pun trafik tinggi-tinggi semua boleh join... Dan tak payah nak pasang banner ke apa ke... Mudah sangat...

Korang tau apa itu iPanelonline? ipanel nie agensi yang menjalankan kajian tentang respon pengguna terhadap sesuatu barang dan jenama....... so tugas kita hanya untuk menjawab soal selidik yang dorang beri....dengan jawab soal selidik kita diberi point.....so point tu kita akan tebus menjadi duit dan dibayar melalui paypal....nak join mudah saja..........betul2 free.......jujur saya katakan saya dah terima 30USD dan menyusul ke 50usd dari ipanel....saya pasti anda lebih yakin jika melihat bukti? kat sini>pasif usd bersama ipanel

Nak dapat duit dari iPanelonline ni mudah ja... Ikut step ni..

REGISTER

1) Korang gi kat laman web www.my.iPanelonline.com
2) pastu isikan butir2 peribadi
3) pastu tekan submit
4) pastu cek email anda untuk menbuat pengesahan .......cari email ipanelonline dan klik link yang diberi untuk mengaktifkan akaun anda......
5) pastu anda bolehlah membuat survey sama ada di menu halaman saya atau di laman survey ahli.......
6) Lepas korang dah register korang gi kat "Mata Saya"... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 ataupun RM0.50

MACAM MANA NAK TAMBAH MATA @ DUIT

1) survey ada dua......
a)survey umum yang agensi buat untuk sapa jer boleh isi(tapi hanya survey caler merah sahaja ada mata ganjaran)kat ne nak cari klik>home>survey ahli
b)survey khusus...iaitu survey yang khas untuk anda..Selepas jawab survey umum tu atau beberapa jam selepas tu korang akan terima survey khas nie(bergantung kepada pihak iPanelonline) kat ne klik>halam saya>survey saya
2) Korang jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya (perhatian : kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak...)
3) Pastu semak mata pada kolum pemberian... (contoh : 600 mata = RM 6.00)

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT

Firstly korang kena ada akaun paypal dulu.... Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang... So, korang buat akaun paypal dulu... Sila rujuk sini... Tutorial : Cara Nak Buka Akaun Pay Pal dan di sini...
1) Korang klik kat "Menebus Markah" pada "halaman saya"
2) Korang nampak gambar duit kan? Pilih amount yang korang nak... (minimum RM5 = 500 mata)
3) pastu ikut la dia punya arahan...

Ramai dah dapat duit dengan iPanelonline ni... Tak caye??? Rujuk kat sini

Apa lagi... Jomla join...

13 comments:

hairie said...

cmane nk start surveyy? aku dh register dh..then dh dpt mata50..then nk wt ape ek???

Haeruddin said...

lepas register boleh anda wat survey
1) survey ada dua......
a)survey umum yang agensi buat untuk sapa jer boleh isi(tapi hanya survey caler merah sahaja ada mata ganjaran)kat ne nak cari klik>home>survey ahli
b)survey khusus...iaitu survey yang khas untuk anda..Selepas jawab survey umum tu atau beberapa jam selepas tu korang akan terima survey khas nie(bergantung kepada pihak iPanelonline) kat ne klik>halam saya>survey saya
2) Korang jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya (perhatian : kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak...)

lagi satu tips nak senang tambah point ajak kawan join 1 panel.......sekarang tawaran kepada introducer ajak kawan 1org akan dapat 500 point=rm5........
owh ya........hairie boleh dapatkan link hairie kat >halaman saya>beritahu kawan.......sebarlah link hairi nie kat mana2
saya cadangkan kat fb.......saya pown share kat fb.......ternyata berkesan
selamat mencuba

hairie said...

ok2..tenkiu2..saya akn cube ..nnt ape2 hal aku rujuk kat ko ok (^__^)

soscod said...

ok..nice info....

Peqaxlol ;DD said...

hahaha bend dah naik rank8!!!! woo. Tahniah sgt. Kalau tengok, macam ipanel ni baru lagi kat malaysia, sebab last date survey ahli tahun 2010. Kira die baru jer kat malaysia, tp dah lama kat shanghai. skang pun dh 7thn beroperasi...

Masuk jom :) Peqa sudah, anda bila lagi ?

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

tq bro kongsi busines ni dan follow blog saya..nanti saya try join..kalau tk faham nk minta bro tolong ajarkan

aiman rashidd said...

thanks bro !!!

hye , thanks ! done follow you back !

teruskan menulis ok :) salam perkenalan !!

enjoy your days and happy friday :) !!

uipolu said...

Hi... ipanelonline is a very unique way of earning money through online... ipanel online bagi USD free Happy working Online...

uipolu said...

Hi....ipanelonline is one of the best way to earn money online. ipanel online bagi USD free Take your time visiting my link also...http://www.microworkers.com/?Id=c07d451a

aiman rashidd said...

thanks :) done follow you back !! teruskan menulis ok :)

salm perkenalan :) have a nice day !!

mcm ni lah said...

assalamualaikum saya follow blog ni

Haeruddin said...

sama2..........kalau ada apa2 hal.............bleh add saya kat fb..... bend_ding@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...